Skip to content
Junglefun_session-2

Firma event

Start jeres næste Firmaevent hos Junglefun. Det giver jer mulighed for at finde ud af hvem der har den bedste balance, klatreevner eller er den mest modige i dit firma. Uanset om i er fra Esbjerg, Varde eller et tredje sted så er firma events hos Junglefun en anderledes måde at ryste ansatte sammen. Giv dine kollegaer eller ansatte en dag med udfordringer til alle og se hvordan de forskellige udfordringer kan få alle til at hjælpe hinanden. Uanset hvornår på dagen dit firma event skal ligge kan vi finde en tid.

Kontakt os meget gerne for mere info. Så sammensætter vi det perfekte arrangement for jeres firma.

info@junglefun.dk mobil 20511175

 

klatring

Der er baner i alle sværhedsgrader, så alle kan være med – også dem med højdeskræk. Der er god mulighed for at guide, heppe og grine af hinanden undervejs på klatrebanerne. Er der nogen i gruppen der ikke ønsker at klatre, er det også sjovt at kikke på fra jorden eller måske tage en dyst i minigolf. Minigolf banerne er under klatrebanerne – så det er stadig muligt at følge med i hvordan kollegerne klarer sig i højden.

 

bowcombat

Hvis det virker mere tiltalende at kunne skyde sine kollegaer eller chefen, tilbyder vi også BowCombat. BowCombat er en sjov og udfordrende aktivitet, som er fyldt med action. Vi anbefaler at i er min 6 personer – er i flere bliver i delt op i hold af cirka 5 personer. BowCombat er en aktivitet, der samler elementer fra paintball og bueskydning. Denne kombination giver et spil fyldt med action og energi. Det foregår ved, at I er to hold, der skyder med bue og pile mod hinanden. Pilens spids er lavet af skum, så i ikke får blå mærker, som i et almindeligt spil paintball. For at vinde kræver det, at man samarbejder og kommunikerer med sine medspillere.

 

minigolf

Spil jer gennem vores 9 hullers indendørs minigolfbaner. Banerne er fordelt rundt i klatreparken, og giver garanti for spænding og hyggeligt samvær for hele medarbejdergruppen.

Drop in and play

praktisk

mad og drikke

Vi har borde og bænke både ude og inde som i er meget velkommen til at benytte. I må gerne medbringe mad og drikke hvis i har lyst til at spise her efterfølgende. Vi sælger også sodavand og vand til fornuftige priser.

mødelokale

Vi har et stort og lyst mødelokale med borde og stole til 100 pers som kan lejes hvis i ønsker at kombinere klatring med et møde.

større arrangementer

Ønsker i at medarbejderne kan vælge mellem flere aktiviteter til jeres firmaarrangement har vi flere samarbejdspartnere i lokalområdet. Vi kan tilbyde et bredt udvalg at aktiviteter indenfor kort afstand. Kontakt os gerne så kan vi lave et arrangement som passer til jeres behov.

overnatning

Ønsker i at overnatte i området kan vi varmt anbefale koncepthotel.dk som ligger ca 2 km fra Junglefun